Dansworkshops zijn voor iedereen. Jong en oud, man of vrouw, met of zonder danservaring en worden aangepast aan het niveau van de deelnemers. Het belangrijkste is het hart en het verlangen om voor God te dansen en je lichaam te gebruiken voor de glorie van Zijn naam.


Ons lichaam is een levend en heilig offer waar God blij mee is (Romeinen 12:1) én een tempel van de Heilige Geest. Als we hier goed mee omgaan, in dans en expressie (leren uitdrukken wat er in ons leeft), kunnen we tot harmonieuze aanbidding voor God komen. Het geneest de eenheid tussen geest, ziel en lichaam.


Ik geef de volgende workshops op locatie (de locatie wordt door u geregeld):

- Vlaggendans
- Aanbiddingsdans
- Profetische dans
- Tamboerijn dans
- Het maken van een choreografie


De workshops hebben de volgende doelen: geloofsopbouw, ontwikkeling van dansvaardigheden, zelfvertrouwen, vrijheid in dans!


Een workshop bestaat uit: gebed, onderwijs door middel van bijbelstudie, warming-up en een praktisch deel waar we door middel van dans en beweging ons hart richten op de stem van de Heilige Geest om te horen wat Hij door middel van dans tegen de kerk te zeggen heeft.

 

De prijs van een workshop hangt volledig af van de wensen van de groep. Ik geef workshops van een halve dag, een hele dag of een paar dagen. In overleg is er veel mogelijk.